7 C
Bor
17, maj, 2024

USKRŠNJA ČESTITKA GENERALNOG DIREKTORA KOMPANIJE „SERBIA ZIJIN MINING“, SU JONGDINGA

Uskršnje praznike građanima Bora čestitao je i generalni direktor kompanije „Serbia ZiJin Mining. Čestitku prenosimo u celosti.

 

 

U ime kompanije „Serbia ZiJin Mining“ i u svoje lično ime, svim vernicima pravoslavne veroispovesti čestitam najradosniji hrišćanski praznik – Uskrs. Sa željom da Vaskrs proslavite u dobrom zdravlju, miru i radosti pozdravljam Vas tradicionalnim pozdravom: Hristos voskrese!
Vaskrs, kao jedan od najznačajnijih hrišćanskih praznika, upućuje nas na očuvanje porodice i da zajedno negujemo ljubav, razumevanje i toleranciju.
Ovaj veliki praznik podseća nas i ukazuje na potrebu da se udružimo, da vreme provodimo u miru i slozi, da pokažemo poštovanje jednih prema drugima i želju da svi budemo bolji ljudi. Najveći hrišćanski praznik nas takođe podseća da smo svi deo istog društva koje neguje različitost i poštovanje drugih vera, kultura, naroda i nacionalnosti.
Serbia ZiJin Mining deo je ZiJin Mining Grupe koja posluje u još 15 ​​zemalja i kao takva predstavlja mesto zajedničkog rada na hiljade ljudi širom sveta, koji zajedno čine jednu veliku porodicu. Naš cilj je da nastavimo da razvijamo dobre odnose među svim narodima i da zajedno gradimo „Rudarstvo za bolje društvo“. Smatrajući da „Sloga rađa bogatstvo“, želja nam je da svojim ličnim primerom i prijateljskim odnosima koje gradimo unutar našeg srpsko – kineskog kolektiva ukažemo na trajne i neraskidive veze između dva naroda, kao i na srdačnu želju da doprinesemo da se prijateljski odnos naših dveju država Kine i Srbije, još više učvrsti.
Želim Vam mir, zdravlje, radost, blagostanje i sreću i upućujem vam iskrene želje da današnji praznik dočekate u miru, ljubavi i dobrom raspoloženju. Neka Vaskrs, kao praznik vere u bolju budućnost, donese radost i svako dobro u vaše domove.

SREĆNO! Generalni direktor kompanije Srbija Ziđin Majning, Su Jongding

 

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here