16 C
Bor
12, jul, 2024

Mladi karatisti kluba „Tang Soo Do“ osvojili deset medalja na Evropskom Fudokan karate šampionatu u Sloveniji

Mladi karatisti kluba „Tang Soo Do“ iz Bora zabeležili su još jedan zapaženi uspeh, kao članovi Fudokan tima Srbije. Sa 27. Evropskog Fudokan karate šampionata, koji je održan u Sloveniji, kući su doneli deset medalja.

                           

Sa po dve medalje zablistali su Dimitrije Mitrović, koji se okitio zlatnom i srebrnom medaljom, kao i Minja Stojanović i Dušan Milojković  sa srebrnom i bronzanom. Ana Nikolova i Ivana Dimitrijević  osvojile su srebro, dok je bronzanu medalju ponela Dunja Mladenović.

Ovaj izuzetan rezultat plod je dugogodišnjeg truda, rada i posvećenosti kako samih sportista, tako i njihovih trenera.

Treneri kluba „Tang Soo Do“, Ana Nikolov i Ivana Dimitrijević ističu da je ovaj uspeh rezultat timskog rada i predanosti svakog pojedinca u klubu.

                     

Nenad Dimitrijević, Uroš Dobrosavljević, Anđela Ristić, Nina Stanojević, Mihajlo Jablanov i Milija Dimitrijević su u izuzetno jakoj i teškoj majstorskoj konkurenciji sa preko 40 takmičara ostali bez medalja, ali su se zahvaljujući trudu i uspehu zasluženo našli među prvih 16 takmičara u Evropi.

Ovaj šampionat bio je prilika za karatiste iz Bora da se takmiče sa najboljima iz Evrope i steknu dragoceno iskustvo koje će im koristiti u budućim takmičenjima. Osvojene medalje su potvrda kvaliteta rada kluba „Tang Soo Do“ i motivacija za sve članove da nastave sa napornim treninzima i postizanjem vrhunskih rezultata

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here