16 C
Bor
13, jul, 2024

[VIDEO] Kompanija „Serbia ZiJin Mining“ organizovala Dan otvorenih vrata za porodice svojih zaposlenih

Kompanija “Serbia ZiJin Mining” organizovala je Dan otvorenih vrata za porodice svojih zaposlenih, omogućivši im jedinstvenu priliku da iz prve ruke vide kako se odvija proces proizvodnje. Posetioci su obišli ulaz u niskop i flotaciju, a potom su imali priliku da uđu u komandnu sobu gde su se upoznali sa detaljima procesa proizvodnje.

Poseban deo obilaska bio je posvećen planovima rada kompanije u okviru zelenog rudarstva. Zaposleni su svojim porodicama predstavili inovacije i strategije koje kompanija primenjuje u očuvanju ekologije i unapredila održivost u industriji.

Za najmlađe posetioce organizovane su razne aktivnosti kako bi i oni uživali u ovom posebnom danu. Klovnovi i likovi iz crtanih filmova zabavljali su decu, dok su baloni, crtanje i igranje u fiskulturnoj sali dodatno doprinosili veseloj atmosferi. Deca su bila oduševljena, a njihovi osmesi govorili su više od reči.

         

Roditelji su bili impresionirani onim što su videli i saznali o radu kompanije, dok su deca uživala u zabavnim aktivnostima. Svi su otišli kući puni utisaka i zadovoljstva, ponosni na rad svojih najbližih i zahvalni na prilici da provedu ovako poseban dan zajedno.

Ovaj događaj pokazuje posvećenost kompanije ne samo profesionalnom razvoju svojih zaposlenih, već i brizi za njihove porodice, stvarajući tako snažnu zajednicu u kojoj svi članovi imaju priliku da se povežu i podrže jedni druge.

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here