16 C
Bor
13, jul, 2024

Besplatni pregledi i saveti za Borane na platou Doma kulture, organizovani od strane „La Roche-Posay“ i Udruženja dermatovenerologa Srbije

Priliku da besplatno urade pregled, da razgovaraju sa lekarima i dobiju savete šta i kako postupati sa promenama koje imaju, Borani će imati na platou Doma kulture u okviru kampanje koju organizuje dermokozmetički brend „La Roche-Posay“ u saradnji sa Udruženjem dermatovenerologa Srbije.

“Obavljanje dermatoloških pregleda trebalo bi da se ponavlja jednom u godinu dana. Promene na koži mogu biti različite, a što se mladeža tiče konkretno,  ukoliko primetite da je promenio boju, naglo porastao ili ima neka ispupčenja, sve što vam se učini sumnjivim trebalo bi proveriti“,  istakla je Jana Tomić saradnik u kampanji  La roshe.

 

Grad Bor je jedan od 13 gradova u Srbiji koji učestvuje u ovoj kampanji.

„Projekat sačuvaj svoju kožu ispred Dermato kozmetološke firme i udruženja dermatovenologa Srbije traje nekoliko godina i ovo je prilika da sugrađani urade besplatan pregled, da razgovaraju sa lekarima i dobiju savete šta i kako postupati sa promenama koje imaju. Grad Bor je ovo prepoznao i omogućio prostor kako bi građanima omogućio ovakvu vrstu pregleda“, rekao  je dr Srđan Petrović, član Gradskog veća.

 

Bespaltan pregled i razgovor sa lekarima Borani će moći da obave do 20 časova večeras.

 

 

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here