16 C
Bor
13, jul, 2024

Glavna ulica Moše Pijade biće privremeno zatvorena zbog obeležavanja horizontalne signalizacije danas od 22 do 8 časova narednog dana

Glavna ulica Moše Pijade biće privremeno zatvorena za saobraćaj zbog obeležavanja horizontalne signalizacije. Zatvaranje ulice planirano je od večeras u 22 časa, odmah nakon završetka tradicionalnog korzoa, do sutra ujutru u 8 časova.

Tokom noći, radnici će obeležavati pešačke prelaze, kako bi se povećala bezbednost svih učesnika u saobraćaju, naglasio je pomoćnik gradonačelnika Marko Nikolić.

“Prošle godine smo tokom dana obeležavali signalizaciju i to je predstavljalo problem za normalno funkcionisanje saobraćaja. Zbog bezbednosti svih učesnika u saobraćaju obeležavanje će se obaviti noćas, kao što I sve komunalne delatnosti, kao što je pranje ulica, radimo tokom noći, kako ne bi ugrožavali saobraćaj”, naglasio je Nikolić.

 

U toku ove nedelje je završeno obeležavanje svih pešačkih prelaza u gradu, kao i strelica za usmeravanje saobraćaja u svim ulicama. Obeležavanje zona škola odloženo je za septembar mesec, odnosno pred početak školske godine.

Građani su zamoljeni da koriste alternativne pravce tokom ovih sati i da imaju razumevanja za privremene izmene u saobraćaju.

Građani se pozivaju na strpljenje i poštovanje privremenih saobraćajnih znakova tokom trajanja radova. U jutarnjim časovima, po završetku obeležavanja, saobraćaj će biti normalizovan.

 

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here