16 C
Bor
13, jul, 2024

Građevinska sezona u punom jeku: Asfaltiranje ulica i parkinga na Starom Selištu

Građevinska sezona je u punom jeku i u toku je asfaltiranju ulica u gradu. Trenutno se radi u ulicama Timočke divizije i Vase Pelagića na Starom Selištu, gde će ujedno biti asfaltiran i parking prostor za meštane tog dela naselja.

Radove je obišao gradonačelnik Aleksandar Milikić  koji je tom prilikom naglasio da je asfaltiranje tiih ulica korak ka cilju da  sve ulice u gradu budu adekvatno uređene i asfaltirane.

“Radimo ono što u Boru nije rađeno u poslednjih 50-60 godina, možda od kada i postoje ova naselja. Ranije je ovde bio drvored, ljudi nisu mogli da dođu do svojih kuća i na njihov zahtev radimo novu saobraćajnicu I parking. Nakon ovoga prelazimo u Dimitrija Tucovića i Pere Radovanovića da kompletno radimo parkinge u tom delu naselja. I nastavićemo po dinamici u dogovoru sa našim meštanima u svakoj mesnoj zajednici. Radimo i rešavamo istorijska pitanja. Nastavićemo da radimo, a čekaju nas i veliki planovi za narednu godinu. Cilj i zadatak nam je da zaista svaka ulica bude presvučena novim asfaltom i da se tako rekonstruišu. Podsetiću vas kako su izgledale saobraćajnice u gradu 2017. godine, kako su izgledale ulice Moše Pijade, Nikole Pašića, 3. Oktobar,a da na pričamo o bočnim ulicama na teritoriji grada. Danas je to potpuno drugačije, zadatak smo ispunili i nastavljamo dalje”,naglasio je Milikić.

Ove godine, za uređenje saobraćajne infrastrukture na teritoriji grada Bora, iz budžeta grada Bora izdvojeno je 500 miliona dinara.

 

 

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here